Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2009 20:34 - Книгата ми по хиромантия
Автор: taniatsiolakidou Категория: Забавление   
Прочетен: 3122 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.04.2010 16:18


www.hiromantia-ezoterika.com
image Малка енциклопедия по хиромантия, хирогномия /хироскопия/, дерматоглифика, хирология и медицинска хиромантия за начинаещи и напреднали


Автор: Таня Тсиолакиду

Издателство : Вилком

Раздел: Езотерично-теософска

Луксозна – цветни илюстрации

Голям формат – 24см на 17 см

Брой страници :290

ISBN : 978-954-9423-53-2

цена: 25лв.
Анотация:

 

 

 Всеки един от нас в даден момент от живота си е искал да надникне в своето бъдеще, да предугади или предотврати хода на събитията и да получи отговор на важни въпроси. Точно в един такъв момент ни идва на помощ хиромантията. Тя не само ще анализира характера и способностите ни,несамощепредскаже важните събития в живота ни,но и ще ни даде възможност да открием себе си, далеч от законите на времето, логиката и здравия разум. Тя ще отвори „вратите” към нашето подсъзнание и интуиция.

 

 

В тази книга са изложени революционни техники,

последователни инструкции, тестове за съвместимост

и методи за прогнозиране на най-благоприятните периоди

за начало на бизнес, смяна на работа, вземане на важни

решения, оценка на способностите и талантите.

Тя е резултат от сливането на няколко духовни и

философски течения: Западна и Индийска хиромантия,

Астрология, и Аналитична психология.

Книгата по хиромантия може да бъде поръчана директно от сайта с 10% отстъпка – 2.50 лв. и безплатна доставка по пощата, или от книжарниците "Пингвините" в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Свищов, Велико Търново, Разград, Плевен, Видин, Горна Оряховица, Добрич, Ловеч, Лом, Хасково, Казанлък, Козлодуй, Габрово, Монтана, Айтос и Смолян. В град Ямбол може да бъде закупена в книжарниците "Здравец".

За да получите книгата чрез сайта ще са необходими:

  • Трите ви имена
  • Пощенски код
  • Точен адрес

Поръчката можете да направите на email адрес: taniatsiolakidou@abv.bgсвободен текст. Ще ви бъде изпратен обратен email за потвърждение.

Самата пратка и заплащането стават с наложен платеж в пощата.

Когато пристигне книгата, ще получите пощенско известие. В момента на получаването ще заплатите само стойността на пратката. Пощенските разходи са за сметка на сайта.

Практиката показва, че една поръчка се доставя обикновенно в рамките на 2 - 4 дни от деня на изпращане.

За поръчки на едро /над 3 бр./, ще Ви бъде направена 30 % отстъпка от стойността + обикновена фактура от издателство Вилком.

Какво ще ви даде тази книга

Написах тази книга , позволявайки си да я представя в малко по-различен вид в сравнение с повечето, които могат да се намерят в днешно време по книжарниците. Когато започнах да се интересувам от хиромантия, ми беше необходимо да изчета десетки книги и лекции, за да получа определена информация. Установих, че ми е трудно да се ориентирам в някои позиции и определения свързани с анализа на ръцете, защото липсва добре разработен, нагледен материал, и ми бе невъзможно да открия в един източник всичко, което ме интересува по изследваната от мен тема.

Когато идеята в мен узря, започнах да пиша с намерението да предоставя по-подробна и задълбочена информация за всички Вас - желаещите да се запознаят с тази наука. Целта ми бе да събера колкото е възможно повече информация в един източник, която да онагледя с много снимки, отпечатъци и обяснения към тях. Исках още да обърна специално внимание на един изключително важен раздел в хирологията, какъвто е дерматоглификата, защото е трудно да се намери обстойно разработен материал за нея, при това - свързан пряко с хиромантията. Прецених, че е важно да се отдели специално внимание и на раздела за хирогномия, или така наречената хироскопия, защото нейното значение е неоценимо за хирологията, а съответно и за анализа на ръката. Преди всичко се опитах да предам моите знания по един достъпен за вас начин.

Надявам се, че в този си вид, настоящата книга ще ви е полезно помагало при правенето на пълен анализ на ръцете и характера на личността, като същевременно ще ви научи да изследвате силните и слабите й стани, да определяте колорита и спецификата й. Да бъдете полезни, като посочвате как биха могли да се развият положителните качества, водещи до успех, и как биха могли да бъдат елиминирани недостатъците, които пречат по пътя към развитието.

Това четиво ще Ви помогне да се научите, да правите анализ на способностите и талантите за намиране най-подходящото занимание, и откриване на правилната насока за кариера, с цел – максимална реализация и финансово благополучие на анализираната от Вас личност.

В процеса на работата си ще откриете, че сте се научили да разпознавате главните събития в живота, свързани с любовта, брака, отношенията, и децата. Да правите анализ за съвместимост на партньори, както и прогнози за развитието на техните взаимоотношения и встъпването им в брак. Да посочвате важните пътувания със съществена роля за живота на личността, проблемите със здравето й, и предразположеността й към заболявания.

Познанията, които ще придобиете, ще ви помогнат да правите прогнози за най-благоприятните периоди за начало на бизнес, смяна на работа, да се намесвате положително при вземането на важни решения, когато анализираната личност е на кръстопът, и й е трудно да вземе решение накъде да тръгне.

Ще можете на базата на наученото да представяте различни варианти, за развитието на дадено събитие, като същевременно ще имате познанията да разяснявате техните плюсове и минуси, а в кризисни моменти, ще сте в състояние да намирате най-благоприятните изходи за излизане от тях.

Тази книга, ще ви помогне да станете добри психолози, за да сте в състояние правилно да поднасяте информацията, с която ще се сблъсквате в процеса на работата си. Ще ви научи как най-точно да използвате своите знания за благото на хората и как най-правилно да преработвате информацията получена от различните участъци на дланта. Ще ви помогне да работите със вашата интуиция, да използвате и доразвиете вашите психични способности и вероятно, стига да сте постоянни, всеотдайни и отговорни да достигнете до едно добро ниво, което ще ви позволи да направите хирологията ваша професия. Казвам хирология, защото съвременната форма на тази дисциплина е научно обоснована и няма много общи черти с древното гадателско изкуство.

Аз лично бих предпочела да използвам преди всичко думата хирология, но за съжаление тя не привлича широката публика така, както думата хиромантия.

Това е в общи линии моето предисловие към Вас!

Искрено се надявам, че моят труд ще Ви бъде от полза, независимо дали сте начинаещи, или напреднали в този вид предсказателно изкуство – наречено хиромантия!

Желая Ви приятно четене!

 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taniatsiolakidou
Категория: Забавление
Прочетен: 324689
Постинги: 36
Коментари: 48
Гласове: 111
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930