Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2010 22:09 - Програми - хипнотични видео сеанси Psi-Technology Products
Автор: taniatsiolakidou Категория: Забавление   
Прочетен: 4104 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.09.2010 09:19


www.hiromantia-ezoterika.com
 

imageХипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!» Psi-Technology Products [FLAC+MP3+EXE]


Хипнотичния сеанс има за цел внедряване в подсъзнанието релаксираща програма. Внушението прониква леко в подсъзнанието и едновременно започва да ви освобождава от
напрежението в ума и тялото за известен период от време, което довежда до почивка и ревитализация. Това става автоматически без съзнателното ви участие.

Хипнотичния сеанс има за цел внедряване в подсъзнанието, програма за материално благополучие. Внушението прониква леко в подсъзнанието и едновременно започва да привлича пари и изобилие. Това става автоматически без съзнателното ви участие.

 

Анотация:

Дадената програма е изключително добро средство, за отстраняване на финансови проблеми и недоимък. Представлява хипнотично внушение, разработено през 2008 г. посредством новаторската технология ANGMAR-32 в Русия и САЩ, обезпечаваща дълбоко проникване и внедряване в подсъзнанието. По този начин внушаващата програма се приема от подсъзнанието, като собствена и обезпечава незабавно, нейното изпълнение.

Седмица, две от започването на сеанса, ще забележите промяна в своя живот. Недостига, финансовите проблеми, загубите ще започнат да отшумяват. Чудеса? Разбира се че не! Просто вашето подсъзнание изпълнява програмата за вашето материално благополучие. Това не е магия, не е вълшебство, това е силата на авангардните технологии и научната психология.

Това, което по-рано можеше да се види само във филмите от категория фантастика, сега е достъпно за всеки един от нас. Psi-Technology дава възможност за използване на невероятните способности на подсъзнанието ни.



imageimage


Хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products [FLAC+MP3+EXE]
 

 

Анотация:

Стресът вече е част от всекидневието ни – проблеми у дома, училище или в работата. Негативните емоции и напрежение могат да ни докарат психически и здравословни проблеми, ако не намерим начин за противодействие.

 

Аурата отразява не само душевното състояние, но и физическото и психическо здраве на човека. Излъчва енергия, съдържаща информация за неговата личност, начина му на живот, мислите и чувствата. Според специалисти изучаващи индивидуалните характеристики на човешката аура - нейната форма, големина, плътност, цветова палитра - зависят от степента на духовното развитие конкретния човек. Пробивите в нея, промяната на обема, цвета, интензитета показват начало на деструктивни процеси в съответните зони, органи и системи.

Дадената програма е изключително добро средство, за справяне със стреса, чувството за тревожност и емоционалното и физическо напрежение. Представлява хипнотично внушение, разработено през 2009 г. посредством новаторската технология ANGMAR-32 в Русия и САЩ, обезпечаваща дълбоко проникване и внедряване в подсъзнанието. По този начин внушаващата програма се приема от подсъзнанието, като собствена и обезпечава незабавно, нейното изпълнение. Използвайте я преди другите сеанси, за усилване на тяхната ефективност.

Повече подробности на: http://heiromantiaanaliz.dir.bg/

imageХипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products [FLAC+MP3+EXE]

Хипнотичния сеанс има за цел внедряване в подсъзнанието, програма за упех, щастие и сполука във всички сфери на живота. Внушението прониква леко в подсъзнанието и едновременно започва да привлича тези асоциации. Това става автоматически без съзнателното ви участие.

 

Анотация:

Всеки човек мечтае и се надява да постигне успех - в професията, в бизнеса, в изкуството, в отношенията с околните. Но не всеки успява да осъществи стремежите на душата си. Сякаш само отделни хора са предопределени да успеят, защото нещо в тях коренно ги отличава от останалите.

Дадената програма е много добро средство, за привличане на успеха и късмета на наша страна. Представлява хипнотично внушение,  разработено през 2009 г. в Русия и САЩ, посредством новаторската технология ANGMAR-32, обезпечаваща дълбоко проникване и внедряване в подсъзнанието. По този начин внушаващата програма се приема от подсъзнанието, като собствена и обезпечава незабавно, нейното изпълнение.

Седмица, две от започването на сеанса, ще забележите промяна в своя живот. Нещата ще започнат да се обръщат към успех, благополучие, щастие и удовлетворение. Чудеса? Разбира се че не! Просто вашето подсъзнание изпълнява програмата за вашия успех. Това не е магия, не е вълшебство, това е силата на авангардните технологии и научната психология. С помощта на програмата ще се събудят скритите, латентни сили на вашето съзнание и подсъзнание. Ще откриете, че обичайната ви мисловна дейност крие запаси от удивителна ментална енергия и непроявени способности с огромна мощ, които чакат магическата заповед на волята, за да се задействат и проявят.

Това, което по-рано можеше да се види само във филмите от категория фантастика, сега е достъпно за всеки един от нас. Psi-Technology дава възможност за използване на невероятните способности на подсъзнанието ни.


 Повече подробности на: http://heiromantiaanaliz.dir.bg/  или   www.hiromantia-ezoterika.com 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taniatsiolakidou
Категория: Забавление
Прочетен: 323696
Постинги: 36
Коментари: 48
Гласове: 111
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031