Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2017 00:23 - Лекове срещу рак - лечение
Автор: taniatsiolakidou Категория: Рецепти   
Прочетен: 1260 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.12.2017 00:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image1.

1. Лечение на рак от Елена Рьорих

В Учението за Живата Етика, записано от Елена Рьорих, нееднократно се говори за нуждата от прием на сода, за благотворното й влияние върху човешкия организъм. В писмо от 18 юли 1935 тя пише: „После ви съветвам ежедневно да приемате по два пъти на ден сода бикарбонат. При болки под лъжичката (напрежение в слънчевия сплит) приемът на сода е незаменим. Изобщо, содата е най-благодетелното средство, тя предпазва от всевъзможни заболявания, започвайки от рака, но трябва да се научите да я приемате ежедневно без пропуски… Също при болки и парене в гърлото горещото мляко е незаменимо, но не прекипяло, а също със сода. Обичайната пропорция е кафена лъжичка на чаша. Съветвайте всички за содата. Също следете жлъчката да не се обременява и червата да са чисти”.

Содата трябва да се приема на гладно – 20-30 минути преди ядене (не веднага след храна, ефектът може да е обратен). Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата до Ѕ чаена лъжичка. Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода (горещо мляко) или да се приема в сух вид, изпита задължително с гореща вода или мляко (една чаша). Приема се от 2 до 3 пъти на ден.

Б.а. подробна информация за д-р Симончини и други методи за лечение има на интернет страницата на Блог за сериозни хора.

2. Рецепта против рак със сода, гръцка мастиха от остров Хиос и витамин С

3 пъти дневно за 7 дни, на гладно се приема 1/3 чаена лъжичка сода бикарбонат заедно 200 мл. топла вода, 30 мин. по-късно се приема 1 гр. мастиха на зърна или смляна заедно с 1000 мг. витамин С. Приема на храна е едва след още 30 мин. Почива се 3 дни, след което дозата на содата се увеличава на Ѕ ч.л., витамин С се увеличава на 1500 мг., а мастихата си остава същата – приема е 3 пъти на ден по горната схема за 7 дни. След почивка от 3 дни, дозата на содата се увеличава на 1 ч.л., витамин С се увеличава на 2000 мг., а мастихата си остава същата – приема е 3 пъти на ден по горната схема за още 7 дни. По време на лечението не се употребява захар, подсладители, алкохол, цигари, и полуготови храни от супермаркетите, не се притопля храна в микровълнова. Консумират се моркови, домати, сладък червен пипер, цвекло, черна ряпа, спанак, чесън в големи количества, магданоз, кълнове, броколи, аспержи, куркума, грозде, лимон, маслинено олио, олио от ракитник, зелен чай, както и домашни яйца и месо, и обезателно ежедневно по 50 гр. пресни семена от костилкови плодове или семенцата на круши, ябълки, грозде, лимони, портокали и т.н. Всички те са богати на витамин В17 – МОЩНИЯ УБИЕЦ НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ. След изчезването на тумора, превантивно 2 пъти в месеца се прави 1-та фаза от лечението поне за 3 години. Зеленчуково-плодната диета се спазва за цял живот.

3. Лек против рак с кленов сироп и сода бикарбонат

Смесете 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45°С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.

Лечението със сода и кленов сироп работи по следния начин: раковите клетки се “нахвърлят” на захарта, така че те се “поощряват” в случая като се приема сироп. Тази захар в него обаче няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие, преди те да имат шанса да се размножат. Кленовият сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива.

4. Лек против рак с чесън

Повечето хора знаят, че чесънът е противогъбично, антипаразитно, антибактериално и антивирусно средство. Той също помага при множество други проблеми, включително премахването на токсини от организма. Ако трябваше да избирам само един елемент, когато става въпрос за лечение и третиране на състояния, бих избрал чесъна. За съжаление, много хора не знаят точно как да го използват, за да се възползват от ползите му.

Първо и най-важно, не го гответе. Когато го правите, чесънът губи всичките си качества за борба с кандида. На второ място, отрежете го и го отавете за минута, преди да го ядете. Или, ако имате здрав стомах и още по-здрава уста, дъвчете го за минута с отворена уста, вдишвайки и издишвайки. Това също е изключително ефективно лечение за проблеми със зъбите и венците, дори и лош дъх; въпреки че гълтането му, разбира се, може да доведе до чеснов дъх за мнозина, но чесновият дъх е признак за токсично тяло.

Не използвайте чесън от Китай, дори и да е органичен. Почвата на Китай е прекалено токсична. Не използвайте едрия чесън, който в последните години се продава в България - той е генно модифициран и няма антибактериалните и антиоксидантни свойства на натуралния, български, дребен чесън, който за щастие все още може да се намери по пазарите в България.

5. Лек против рак с витамин С

Методът на д-р Полинг - 2 пъти лауреат на Нобелова награда и самият той преборил се с рак с метастази в целия торс /до преклонната си възраст от 95 години, той всекидневно е вземал доза витамин С -по 10-12 грама на ден. Този буквално железен навик той прави в продължение на 30 години/, се сътои в това, че в критичен здравословен момент човек трябва да приема витамин С в дози, превишаващи 200 (двеста!) пъти общоприетите норми.

Следва специално уточнение-много е важно в тежки ситуации витамин С да се прилага венозно-тогава той се натрупва в обем 25 пъти повече,отколкото ако се приема през устата.

Своето твърдение Полинг подкрепя със строго анализирани научни данни, в които има и такива доказателства: всички млекопитаещи на Земята, с изключение на човека и маймуните, синтезират витамин С в собствения си черен дроб в количество, пропорционално на теглото. При възрастен човек такава пропорция означава 10-12 грама на ден- точно около 200 пъти повече от това, което днешния човек получава от обикновената си храна.

Полинг съветва превантивно хората да приемат по 2000 - 4000 милиграма витамин С на ден, а при борба с рака, както прочетохте и по-горе - до 10-12 грама, тоест 10 000 - 12 000 милиграма витамин С.

Заключение

Какъвто и подход да предприемете в борбата си срещу гъбата Кандида - причинител на Рака, най-важното нещо, което можете да направите за вашето ЗДРАВЕ, е диета с разнообразен избор от много пресни, сурови и за предпочитане органични зеленчуци. Консумирайте само сурови и по възможност екологично чисти растителни продукти (семена, ядки, кълнове и не на последно място водорасли). Добавете в менюто си богати на хранителни вещества алги водорасли като спирулина, хлорела, АФА, фитопланктон тъй като и двете са частично растителни и частично микробни и съдържат този толкова обсъждан в наши дни витамин. Освен съдържанието на B12, фитопланктонът е един прекрасен източник на балансирани омега мастни киселини (Omega 3, Omega 6 и Omega 9) и в повечето случаи не представлява риск от живачно натравяне както се случва при употребата на рибено масло. Домашните пресни яйца по възможност не-термично обработени са с изключително високо съдържание на витамин В12.

НЕ КОНСУМИРАЙТЕ АЛКОХОЛ, ЗАХАР, ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ С 0% ЗАХАР, ЗАЩОТО СА ПОДСЛАДЕНИ С АСПАРТАМ, НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ НИКОТИН - или го намалете до минимум, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ АНТИБИОТИЦИ!!! - Природата е създала естествени антибиотици и природни лекарства за всяка една болест!!! НЕ КОНСУМИРАЙТЕ ХРАНИ И НАПИТКИ ОТ ПЛАСТМАСОВИ СЪДОВЕ И ХРАНИ ОТ СУПЕРМАРКЕТИТЕ - те са пълни с консерванти, Е-добавки и генно модифицирани съставки!!!, НАМАЛЕТЕ ДО МИНИМУМ КОФЕИНА. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПАСТЬОРИЗАРАНИ ИЛИ СТОПЛЕНИ В МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА ХРАНИ!





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taniatsiolakidou
Категория: Забавление
Прочетен: 325384
Постинги: 36
Коментари: 48
Гласове: 111
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930