2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. vidima
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Прочетен: 1260 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 17.12.2017 00:32
1. Лечение на рак от Елена Рьорих
В Учението за Живата Етика, записано от Елена Рьорих, нееднократно се говори за нуждата от прием на сода, за благотворното й влияние върху човешкия организъм. В писмо от 18 юли 1935 тя пише: „После ви съветвам ежедневно да приемате по два пъти на ден сода бикарбонат. При болки под лъжичката (напрежение в слънчевия сплит) приемът на сода е незаменим. Изобщо, содата е най-благодетелното средство, тя предпазва от всевъзможни заболявания, започвайки от рака, но трябва да се научите да я приемате ежедневно без пропуски… Също при болки и парене в гърлото горещото мляко е незаменимо, но не прекипяло, а също със сода. Обичайната пропорция е кафена лъжичка на чаша. Съветвайте всички за содата. Също следете жлъчката да не се обременява и червата да са чисти”.
Содата трябва да се приема на гладно – 20-30 минути преди ядене (не веднага след храна, ефектът може да е обратен). Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата до Ѕ чаена лъжичка. Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода (горещо мляко) или да се приема в сух вид, изпита задължително с гореща вода или мляко (една чаша). Приема се от 2 до 3 пъти на ден.
Б.а. подробна информация за д-р Симончини и други методи за лечение има на интернет страницата на Блог за сериозни хора.
2. Рецепта против рак със сода, гръцка мастиха от остров Хиос и витамин С
3 пъти дневно за 7 дни, на гладно се приема 1/3 чаена лъжичка сода бикарбонат заедно 200 мл. топла вода, 30 мин. по-късно се приема 1 гр. мастиха на зърна или смляна заедно с 1000 мг. витамин С. Приема на храна е едва след още 30 мин. Почива се 3 дни, след което дозата на содата се увеличава на Ѕ ч.л., витамин С се увеличава на 1500 мг., а мастихата си остава същата – приема е 3 пъти на ден по горната схема за 7 дни. След почивка от 3 дни, дозата на содата се увеличава на 1 ч.л., витамин С се увеличава на 2000 мг., а мастихата си остава същата – приема е 3 пъти на ден по горната схема за още 7 дни. По време на лечението не се употребява захар, подсладители, алкохол, цигари, и полуготови храни от супермаркетите, не се притопля храна в микровълнова. Консумират се моркови, домати, сладък червен пипер, цвекло, черна ряпа, спанак, чесън в големи количества, магданоз, кълнове, броколи, аспержи, куркума, грозде, лимон, маслинено олио, олио от ракитник, зелен чай, както и домашни яйца и месо, и обезателно ежедневно по 50 гр. пресни семена от костилкови плодове или семенцата на круши, ябълки, грозде, лимони, портокали и т.н. Всички те са богати на витамин В17 – МОЩНИЯ УБИЕЦ НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ. След изчезването на тумора, превантивно 2 пъти в месеца се прави 1-та фаза от лечението поне за 3 години. Зеленчуково-плодната диета се спазва за цял живот.
3. Лек против рак с кленов сироп и сода бикарбонат
Смесете 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45°С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.
Лечението със сода и кленов сироп работи по следния начин: раковите клетки се “нахвърлят” на захарта, така че те се “поощряват” в случая като се приема сироп. Тази захар в него обаче няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие, преди те да имат шанса да се размножат. Кленовият сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива.
4. Лек против рак с чесън
Повечето хора знаят, че чесънът е противогъбично, антипаразитно, антибактериално и антивирусно средство. Той също помага при множество други проблеми, включително премахването на токсини от организма. Ако трябваше да избирам само един елемент, когато става въпрос за лечение и третиране на състояния, бих избрал чесъна. За съжаление, много хора не знаят точно как да го използват, за да се възползват от ползите му.
Първо и най-важно, не го гответе. Когато го правите, чесънът губи всичките си качества за борба с кандида. На второ място, отрежете го и го отавете за минута, преди да го ядете. Или, ако имате здрав стомах и още по-здрава уста, дъвчете го за минута с отворена уста, вдишвайки и издишвайки. Това също е изключително ефективно лечение за проблеми със зъбите и венците, дори и лош дъх; въпреки че гълтането му, разбира се, може да доведе до чеснов дъх за мнозина, но чесновият дъх е признак за токсично тяло.
Не използвайте чесън от Китай, дори и да е органичен. Почвата на Китай е прекалено токсична. Не използвайте едрия чесън, който в последните години се продава в България - той е генно модифициран и няма антибактериалните и антиоксидантни свойства на натуралния, български, дребен чесън, който за щастие все още може да се намери по пазарите в България.
5. Лек против рак с витамин С
Методът на д-р Полинг - 2 пъти лауреат на Нобелова награда и самият той преборил се с рак с метастази в целия торс /до преклонната си възраст от 95 години, той всекидневно е вземал доза витамин С -по 10-12 грама на ден. Този буквално железен навик той прави в продължение на 30 години/, се сътои в това, че в критичен здравословен момент човек трябва да приема витамин С в дози, превишаващи 200 (двеста!) пъти общоприетите норми.
Следва специално уточнение-много е важно в тежки ситуации витамин С да се прилага венозно-тогава той се натрупва в обем 25 пъти повече,отколкото ако се приема през устата.
Своето твърдение Полинг подкрепя със строго анализирани научни данни, в които има и такива доказателства: всички млекопитаещи на Земята, с изключение на човека и маймуните, синтезират витамин С в собствения си черен дроб в количество, пропорционално на теглото. При възрастен човек такава пропорция означава 10-12 грама на ден- точно около 200 пъти повече от това, което днешния човек получава от обикновената си храна.
Полинг съветва превантивно хората да приемат по 2000 - 4000 милиграма витамин С на ден, а при борба с рака, както прочетохте и по-горе - до 10-12 грама, тоест 10 000 - 12 000 милиграма витамин С.
Заключение
Какъвто и подход да предприемете в борбата си срещу гъбата Кандида - причинител на Рака, най-важното нещо, което можете да направите за вашето ЗДРАВЕ, е диета с разнообразен избор от много пресни, сурови и за предпочитане органични зеленчуци. Консумирайте само сурови и по възможност екологично чисти растителни продукти (семена, ядки, кълнове и не на последно място водорасли). Добавете в менюто си богати на хранителни вещества алги водорасли като спирулина, хлорела, АФА, фитопланктон тъй като и двете са частично растителни и частично микробни и съдържат този толкова обсъждан в наши дни витамин. Освен съдържанието на B12, фитопланктонът е един прекрасен източник на балансирани омега мастни киселини (Omega 3, Omega 6 и Omega 9) и в повечето случаи не представлява риск от живачно натравяне както се случва при употребата на рибено масло. Домашните пресни яйца по възможност не-термично обработени са с изключително високо съдържание на витамин В12.
НЕ КОНСУМИРАЙТЕ АЛКОХОЛ, ЗАХАР, ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ С 0% ЗАХАР, ЗАЩОТО СА ПОДСЛАДЕНИ С АСПАРТАМ, НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ НИКОТИН - или го намалете до минимум, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ АНТИБИОТИЦИ!!! - Природата е създала естествени антибиотици и природни лекарства за всяка една болест!!! НЕ КОНСУМИРАЙТЕ ХРАНИ И НАПИТКИ ОТ ПЛАСТМАСОВИ СЪДОВЕ И ХРАНИ ОТ СУПЕРМАРКЕТИТЕ - те са пълни с консерванти, Е-добавки и генно модифицирани съставки!!!, НАМАЛЕТЕ ДО МИНИМУМ КОФЕИНА. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПАСТЬОРИЗАРАНИ ИЛИ СТОПЛЕНИ В МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА ХРАНИ!
Тагове:
Лечение на рак! Ракът е - дефицит на вит...
Диета с природна храна - лек срещу рак
2. сайт за хиромантия, хирологичен анализ, хирогномия, дерматоглифика, хироскопия, ментална радиестезия, руни, публикации по окултизъм, книги